Deep Web'e Nasıl Girilir? [Geniş Kapsamlı Anlatım]

derin web

Deep web nedir konumuzdan sonra deep web nasıl girilir konulu makalemizde sizleri bu konuda aydınlatmak istedik. Deep Web'e nasıl girilir şeklinde aldığımız bir çok mesajdan sonra, bu konuyu hazırlayıp sizleri bilgilendirmeye çalışacağız.

Deep Web'e Nasıl Girilir?



Bu Blog'da ki içerikler DMCA sistemi taraından korunmaktadır. Bloğumuzdan yapılan herhangibi içerik hırsızlığı arama motorlarından BAN yeme sebebiniz olabilir!


Deep web dediğimiz şey, normal tarayıcıların, kullandığımız arama motorlarının erişemediği, daha doğrusu erişmek istemediği web siteleridir. Bu sebebten dolayı deep web'e normal tarayıcı ve arama motorları ile erişemeyiz.

O yüzden ilk aşama olarak, deep web'e erişebilmemizi sağlayacak tarayıcıyı yani "tor browser"ı indirelim.


  • Tor Browser'ı İndir

  • İndirdiğiniz dosyaları her zaman kendi sitesi üzerinden indirin. Bu hem daha güvenilir hem de daha sağlıklıdır.
İndirme bağlantısına tıkladıktan sonra karşına böyle bir web sitesi gelecektir. angi işletim sistemini (Windows, linux, mac OS X ) onun bulunduğu bölmeden Türkçe dil desteği olan versiyonu indirin. 

tor download




Tor Browser indikten sonra Belgelerime girerek Karşıdan yüklenenler veya download klasörüne giriniz. (sizin nereye indirdiğinize bağlı olarak dosya konumu değişir)

Daha sonra indirdiğiniz Tor Browser tarayıcısına tıklayarak kurulumu başlatınız.


tor browser



Kurulum

Tor Browser'ın kurulum dosyasına tıkladıktan sonra karşınıza böyle bir ekran gelecektir. Burada İleri diyoruz ve kurulum başlıyor. Bkz: Resim 1.1


1.1
Resim 1.1

Kurulum bitikten sonra Bitir diyerek Tor Browser'ı başlatıyoruz. Bkz: resim 1.2

1.2
Resim 1.2


Akabinde karşımıza böyle bir ekran gelecektir. Burada Bağlan diyerek Tor Browser'ın sunucularına bağlanıyoruz. Resim 1.3


1.3
Resim 1.3

En son karşımıza Tor Browser'ın hoşgeldin sayfası çıkacaktır. Resim 1.4


1.4
Resim 1.4


Artık Tor ağına bağlıyız ve dilediğimiz gibi anonim bir şekilde internette sörf yapabiliriz. 


Eğer bilgisayarınızın saat ve tarihi doğru değilse web sitelerine bağlanmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Aşağıda ki bağlantıyı kopyalayarak Tor Browser'ın adres çubuğuna yapıştırarak hidden wiki'e bağlanabilirsiniz.


http://kpvz7ki2v5agwt35.onion/


hidden wiki
Ve karşınızda Hidden Wiki


Deep web linklerini Hidden wiki'den bulabilirsiniz. Veya Google'da "Deep web links"yazarak aratabilirsiniz veya Buraya tıklayarak yayımladığımız deep web linklerine ulaşabilirsiniz. İyi günler..
Deep Web'e Nasıl Girilir? [Geniş Kapsamlı Anlatım] Deep Web'e Nasıl Girilir? [Geniş Kapsamlı Anlatım] Reviewed by Unknown on 2/11/2015 Rating: 5

18 yorum:

  1. ben tor browserdan girdiğim halde ulaşamıyorum sonuna .city koymam gerekiyor tora giriyorum http://kpvz7ki2v5agwt35.onion/ yazıp aratıyorum sayfayı açmıyor ama sonuna .city .link .cab falan koyduğumda açıyor acill yardım lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dediğin gibi kelimeler ekliyince açılıyo o bendede oluyo ve biçoğu kişide çünkü anonim bir site olduğu için sunucularını ve bağlananları korumak zorunda senin nereye girdiğini ve ne yaptığını göremesinler diye sürekli linkleri farklı göstermek zorunda onların amacı seni korumak ;)

      Sil
  2. Deep webe nasıl girilir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dolunay, yazımda da belirtmiş olduğum işlemleri yaparsan Deep Web'e girme işlemlerini kolaylıkla halledebilirsiniz. Ya da sana özel bir farklı yol daha vereyim.

      Bildiğiniz gibi Deep Web'in her seviyesine farklı yollarla ulaşıldığını, şimdi sana bahsedeceğim bu olay sayesinde 4. seviye ulaşımını rahatlıkla yapabileceksin. Öncelikle konumda bahsetmiş olduğum Tor Browser eklentisini kurman gerekiyor. Kurulum işleminin bitmesinden sonra yeni bir ekran açılacaktır. Eğer ki bağlantı noktanda yani internet hattında bir problem yoksa " Congratulations.You are using Tor " bu uyarıyı alacaksın. Bu uyarı senin Deep Web'e girmiş olduğunun yani bağlantı kurduğunun sinyalidir.

      Bu sisteme bağlandığınız an, başka bir ip adresi aldığınızı ve sisteme bağlanıldığını gösterir. Bu işlemden yaklaşık 5 ile 10 saniye gibi bir süre sonrasında da sayfa görüntüleyiciniz açılarak 4. seviye Deep Web sitelerine erişebildiğiniz anlamını taşır. Zira bu sitelere girmek oldukça tehlikelidir.

      Sil
  3. Siz deep webe mi giriyonuz sanıyonuz 😎 yazik kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kardeşim. Tor browser i açtın mı, artık Deep Web' in içindesin. Kolay gelsin :)

      Sil
    2. Peki gerçekğine nasıl ulasiriz bunun sahtesi gercegimi var muhterem

      Sil
    3. Sahte deep wep gercek deep wepmi var ise orjinalini nasıl bulacaz

      Sil
  4. Bana hacker lazim acill yardim edin

    YanıtlaSil
  5. Beyler Deeb web korkulcak sıte deıl Amk Kaç Tane Site linki çökerttik ordan biz bi bok olmadı illlada gircem diyen e bi program verecem indirin onu ıp logger ıp adresinizi deişdirir

    YanıtlaSil
  6. Beyler Korkmayın Deep web deb ıp logger indirip ıp deiin ve gırın he bıde oraya gıren kendını hacker sanmasın sjjs ;)

    YanıtlaSil
  7. Bana instagram şifresi kırcak olan varsa bana mesaj atsın.5534413486 50 tl verirrm acil

    YanıtlaSil
  8. Instagram şifresi kırmak icin biri lazım 05534413486 varsa mesaj adın 50 tl çalışır benden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tanıdığın birimi öyleyse z.shadow sitesine üye ol sonra verdiği instagram linkini kopyala kurbana gönder sonra o girdiğinde sayfanda şifresi görünür zaten

      Sil