Hack Dünyası


Hack Dünyası adı altında oluşturduğumuz bu başlıktan sizler için Hack kapsamı içerisine giren tüm paylaşımları elimizden geldiğinde paylaşmaya çalışacağız. Peki Hack dünyası üzerinde neler mevcut olup olmadığı hakkında ufak çaplı biraz bilgi verelim istedik. 

Sitemiz deep web sitesi olmasıyla birlikte internet'in karanlık yüzünü sizlere yansıtmaya çalışacağız. Bu bölüm üzerinde paylaşıma sunacağımız pek çok arşiv yer almaktadır. Bizler için kolay olan, sizler için kimi zaman zor olabilmektedir. Bu yüzden emeğe saygı gösterilmesini ve bizleri takip ederek, daha önce ulaşamadığınız pek çok veriye sitemiz üzerinden kolay bir şekilde ulaşabileceğinizi bilmenizi isteriz.

Paylaşımlarımız da siz değerli kullanıcılarımıza sunacağımız hizmetler sırasıyla aşağıdaki gibidir.


  • Hack Programları
  • Warez Programlar
  • Keygen'i kırılmış olan yazılımlar
  • Scriptler ( Asp, Php )
  • Temalar ( Joomla, Bloger, Wordpress, Özel Yazılımlar vb. )
Kısaca bu saymış olduğumuz alanlar hakkında sizlere paylaşımlarda bulunarak daha önce ulaşamadığınız program veya script & tema arşivlerine sitemiz üzerinden kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Peki neler yapmamız gerekiyor?

Bizlere destek olmak adına sitemiz üzerinde yer alan konu başlıklarının altına değerli yorumlarınızı bırakabilir, bizleri daha sonra Google ve benzeri arama motorları üzerinde aramamak için ve daha hızlı erişim sağlayabilmek adına sitemizi sık kullanılanlara ekleyerek hızlı bir şekilde erişim sağlayarak bizlere destek olabilirsiniz.

Yine bu başlık altında bizlere önerilerde bulunabilir, arayıp bulamadığınız program ve benzeri şeyleri yorum olarak bizlere atabilir, siz değerli kullanıcılarımız için gerekli programları araştırarak sitemiz üzerinden tedarik edilmesini sağlayabiliriz. 
Hack Dünyası Hack Dünyası Reviewed by Can GÜLDÜR on 4/27/2017 Rating: 5

1 yorum:

  1. Hack deyince nedense aklımıza hemen kötü birşey geliyor fakat bu ifadenin iyi taraflarınada bakmak lazım.

    YanıtlaSil