2 Ay içinde 12.500 Sağlık Personeli Alınacak


Bakan Akdağ'ın yapmış olduğu açıklamalara göre Kalan 12 bin 500 kişilik açık için önümüzde ki 2 ay içerisinde atama yapılacağının duyurusunu gerçekleştirdi. Üniversite mezunlarının sayısı çoğalmasıyla birlikte, orta öğretim mezunları için aday kadrosunda ki sayısının bir hayli düştüğünü açık bir şekilde ifade etti. Birde cümlesinin sonunda da Bakan Ağbal ile arasında iyi bir hukukun olduğunu ve bunun üstüne de başka kadro alacağı yönünde bilgiler verirken, Naci beye söylemeyin söz verin demesi kafaları karıştırdı. Bunun üzerine açıklamalarına şöyle devam etti. Meslek liseli okumuş sağlık mesleği sahibi olmuş olan kardeşlerimizin üniversiteye gitmelerini daha da kolaylaştırmak adına YÖK ile görüşme yapacağını ifade etti.

Ayrıca Sağlık Bakanı'nın kendisine 50 bin kişilik kadro vermesi halinde çok mutlu olacaklarını fakat bu atamaların da güçlü bir yönetim sistemiyle ilgili olduğunu ifade etti.

Peki bu atamalar için ne kadar puan gerekli? Kimler bu atamadan yararlanabilecek? Kim kaç puanla hangi ile atanacak? Şu an için belli değilken, ekibimiz tüm hızıyla mevcut kadro için çalışmalara başlamış durumdadır.




2 Ay içinde 12.500 Sağlık Personeli Alınacak 2 Ay içinde 12.500 Sağlık Personeli Alınacak Reviewed by Can GÜLDÜR on 3/29/2017 Rating: 5

Hiç yorum yok: