Deep Web Hakkında Merak Ettikleriniz



Merhabalar, sitemizin değerli üyeleri için böyle bir açma gereksiniminde bulundum. Peki bu başlığımız bizlere ne anlam ifade etmek istiyor. Deep Web diğer bir adıyla Derin Web, bünyesinde barındırmış olduğu işlemler ile ilgili pek çok yasa dışı olayları ile gündemi meşgul eden, oldukça fazla kullanıcı kitlesiyle kendisine bağımlılık yapan bir branştır. 

Bu başlığı açmamızın amacı nedir? Amacımız siz değerli kullanıcılarımızdan gelen bilgi istekleri doğrultusunda konu başlığımızın altında ek başlıklar açılarak yeni konuların güncellenmesini sağlamak, yine aradığınız her şeyi bu başlık altında bulabilmenizi sağlamak olacaktır. 

Bunun için ne yapmanız gerekir. Hemen yorum kısmına Deep Web ile alakalı bilmek istediklerinizi bizlere yorum olarak gönderin. Bizde bu başlığımızın altında alt başlıklar açarak merak ettiklerinizi bu yazımız altında anlatmaya ve sizlerin bilmediği konular hakkında yardımcı olmaya başlayalım.


Deep Web Hakkında merak ettiklerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz. 

MERAK ETTİKLERİNİZ

SORU: Benim öncelikle merak ettiğim husus deepwebte bir kişi nasıl tespit edilemiyor yani ip vs gibi durumları engelleyen husus ne ?

CEVAP: Anlık olarak ip değişikliği sebebi ile kişilerin tespit edilme durumları zorlanmaktadır. 




Deep Web Hakkında Merak Ettikleriniz Deep Web Hakkında Merak Ettikleriniz Reviewed by Can GÜLDÜR on 4/04/2017 Rating: 5

14 yorum:

  1. Benim öncelikle merak ettiğim husus deepwebte bir kişi nasıl tespit edilemiyor yani ip vs gibi durumları engelleyen husus ne ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep Web üzerinde kişinin tespit edilememesinin sebeplerinden bir tanesi anlık olarak ip değişikliğinin yapılmasıdır. Bunu da kullanılan program olan Tor Browser sağlıyor.

      Sil
  2. kesinlikle katılıyorum 20Kelime ye bu hususu çok merak ediyorum bu arada bizlerle bu kadar ilgilendiğini için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üst yorumda açıklayıcı bir şekilde cevapladım. Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız sitemiz üzerinde yer alan makaleleri okumanızı tavsiye edebilirim.

      Sil
  3. .ok merak ettigim bir konuydu. deep web hakkında bilgilenmiş oldum sayenizde. Güzel makale olmuş elinize saglık. Çok begendim

    YanıtlaSil
  4. deepweb ilgili merak ettiğim tüm bilgilerde beni aydınlatığın için çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. deepweb kime hangi kuruluşa bağlıdır, hedefi veya hizmet ettiği kuruluşlar varmıdır.? Ayrıca bu internet sitelerinde çalışanlar çıkar olarak ne gözetirler.?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep Web herhangi bir kuruluşa sahip değil ve tamamen gizli ağlardan oluşan ve herkesin bu ağlarda olabilme fırsatı sunulan bir ağ biçimi diyebiliriz.

      Sil
  6. Sonuç olarak bağlantıyı bir şekilde normal internet kullanıcılarından alabiliyorlar bu da bağlantıyı güvensiz kılmaz mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi bunu farklı amaçlı kullanan kişilerde mevcut. Nitekim bu sektör ile uğraşan pek fazla kişi olmadığı için genelde doğru bilgiler paylaşım sağlanıyor. Yine de arada istisnalar mevcut :)

      Sil
  7. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam :) siteniz çok güzel olmuş başarılarınızın devamı dilerim...

    YanıtlaSil
  8. Deep web ile ilgili bilinmeyen bir çok soru var aslında, herkes merak etsene bir o kadarda başlarına bir şey gelebileceğini düşündüklerinden girmeyi bırakın araştırmaya bile çekiniyorlar. Eminim bu başlık sayesinde bir çok kişi konuyla ilgili aydınlanacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslına bakarsak normal internetin bile güvenli olup olmadığını kimse bilemez. Günümüzde sıklıkla yaşadığımız sorunlardan bir tanesi zararlı yazılımlardan dolayı bir takım bilgilerimizin karşı tarafa ulaşma riskinin olduğudur. Nitekim Deep web'i düşünecek olursak, olası bir durumlardan bir tanesidir diyebiliriz.

      Sil