KPSS Şartsız En Az Lise Mezunu Yeni PÖH Alımı için Kolları Sıvadı


KPSS Şartsız En Az Lise Mezunu Yeni PÖH Alımı için Kadın Adaylar Kontenjan Talep Ediyor
 2017 yılı içerisinde yeni polis özel harekat alımının gerçekleşeceğinin açıklanmasından bugüne kadar kadın adayların polis alımlarındaki kontenjan talepleri artarak devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Nisan ayı içerisinde yaptığı açıklamada 2017 yılında tekrar polis özel harekat alımlarının olabileceğini açıklamış fakat kontenjan konusunda herhangi bir bilgi vermemişti.
 OHAL sonrası çıkarılan KHK'larla polis özel harekat alımlarındaki kpss şartı esnetilmiş, mezuniyet şartıysa en az lise mezunu olarak düzenlenmişti. Düzenlemeden kısa süre sonra çıkılan ilana rekor sayıda başvuru gerçekleşmiş ve gerek sınav süreci gerekse mülakat süreci oldukça uzun sürmüştü. Yeni Polis Özel Harekat alımlarının hangi tarih aralığında yapılacağı henüz netleşmiş değil fakat kadın adaylar şimdiden söz almak istiyor, daha fazla kontenjan talebi için gerek sosyal medyadan gerekse meclis kapılarını aşındırarak çabalarını sürdürüyor. 
Özel Harekat Alımlarındaki Yaş, Mezuniyet ve Mülakat şartlarıyla ilgili düşüncelerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSS Şartsız En Az Lise Mezunu Yeni PÖH Alımı için Kolları Sıvadı KPSS Şartsız En Az Lise Mezunu Yeni PÖH Alımı için Kolları Sıvadı Reviewed by Can GÜLDÜR on 6/18/2017 Rating: 5

1 yorum:

  1. Merhabalar, güzel yazı hem sade hem akıcı olmuş başarılı bir iş çıkartmışsınız teşekkürler.

    Başarılarınızın devamını dilerim.
    https://vahsibati.net

    YanıtlaSil