Büyü Nasıl Yapılır


Büyü Nasıl yapılır sorusuna ile sıkça rastlamış olduğumuz için sitemiz üzerinde Büyü hakkında detaylı bilgiler vermeye çalışacağım. Bu konu hakkında insanların bilgi sahibi olması, büyü yapma girişimlerinde bulunma istekleri gibi pek çok konuyla karşı karşıya kalmış fakat bildiğimiz gibi bu durum herkesin yapabileceği kadar sıradan bir çalışma olmadığını yazımızın en başında ifade etmek istiyorum.

Büyü ve çeşitleri, film sahnelerinde karşımıza çıktığı gibi saçma söz ve kelamlar ile yapılmamaktadır. Büyü, Allah-û Teala'nın isim ve ayetler ile yapılmaktadır. Bu durum hakkında bilmeniz gereken en önemli şey, tehlikenin bu kısımda olduğudur.

Bunu yapmakta olan kişiler, Esma ve Ayetleri pis mekanlar üzerinde kötü kokuların tütsülenmesi ve kimi zamanda ters yazmayla veya okunmasıyla yapmaktadırlar. Daha da ileri gidilerek ( neuzibillah ) bu ayet ve esmaları, kadınların adet döneminde ki kanla birlikte hayvanların kanıyla pis ve haram olan bazı hayvan kemikleri aracılığı ile hayvanların gerisine yazarak o güne vekil olan sufli cinlere bu işi havale etmesiyle başlarlar.

Hadis-i şerifte buyurulmuş olan "Yok olmaya sürükleyen yedi unsurdan birisi büyü olmasıdır." Buhari ( Kuran-ı Kerimden sonra dünyanın en kıymetli kitabı olan Sahîh-i Buhârî adı ile ün yapmış olan hadis kitabını yazan hadis alimi ) Büyüler bazı dönemlerde, kısa süreli, uzun süreli veya ömür boyu etki ettiği ifade edilmiştir. Kısa süreli olan olaylar bir zaman sonunda kendiliğinden iptal olurken, uzun süreli olanlar ise birkaç yıl süreyle insan hayatını olumsuz derecede etkilerler. Ömürlük olanlara baktığımız zaman karşı bir kuvvetle yok edilmediği sürece ( ilahi güç aracılığı ile bünyeden çıkartma ) bir insanın ömrü hayatının mahvolmasına sebep olacaktır. Büyü yapma sırasında kullanılan pek çok yöntem yer almaktadır. Bu büyülerin tamamına yer vermek mümkün değildir. Genel olarak yapılan büyülerin esasına baktığımız zaman aynı temele dayandığını görebiliriz.

Genellikle yapılan bu büyülerin esasına bakacak olursan hepsi aynı temele dayanmaktadır. Gelin bunları maddeler halinde birlikte inceleyelim.

1- Kur'anı temiz olmayan şeyler ile yazar veya yazılmış olan Kura'anı yine pislikle siler ve o sırada şeytanın ortaya çıkması sağlanır. Kur'anda bir adey veya süreyi adet kanıyla, idrar kanıyla yazması sonucunda ortaya çıkması sağlanır. Mısır'da bir rivayete göre büyücülerdne birisine nasıl başarılı oldun sorusu yöneltilince, önce yasini bir tabağa yazdığını ve sonrasında da o yazıya işediğini ve aynı sidikle yazıyı sildiğini ifade ederek bu şekilde başarılı olduğunu ortaya sürer. 

2- Başka bir yönteme bakacak olursak, hayvan kesmekten gelmektedir. Bu genel olarak siyah bir hayvan olması gerekmektedir. Kesilmiş olan bu hayvan harabe bir eve atılır ve sufli cinler ve şeytanlar bu tarz mekanları sevdiği için buralarda yaşarlar. Sonrasında ise okunmuş olan azimetle Cin, istekleri yerine geldiği için, bunu yapanın isteklerini yerine getirdiği ifade edilir.

3- Diğer farklı bir yönteme bakacak olursak, sıradan kadın ve erkeğin birbirlerinden ayrılma isteği, kadın veya erkeğin uzaklaşması, anne ve babalarını kötü göstermesi, işini kötü göstermesi gibi durumlar ele alınıyor. Tüm bu işlemler karanlık bir oda içerisinde perdeler ve ışıklar kapalı durumdayken yapılıyor. Tabi en önemlisi de bu işi yaparken cünûp bir haldeyken azimet okuyor. Bu okuma sırasında siyah bir kedinin veya kuşun belirlenmesiyle geldiği ifade ediliyor. Sonrasında orada bulunan cin'e emretmesi sonucunda Cin bu istekleri yerine getiriyor.

4- Farklı bir yöntem ise Kur'anı alarak tuvalete gider ve ayaklarıyla üstüne basar. Bastığı sırada tılsımlar okur ve sonrasında farklı bir odaya giderek şeytanın sevdikleri arasında yerini bulur ve isteklerini yerine getirdir.

Bu yazımızda siz değerli kullanıcılarımıza büyü hakkında bilgiler vermeye çalıştık. Umarız konumuz sizlere yeterince açık gelmiştir. 







Büyü Nasıl Yapılır Büyü Nasıl Yapılır Reviewed by Unknown on 2/16/2017 Rating: 5

4 yorum:

  1. Burada nasil yapildigi yazar ama yinede yapmayalim. Çok gunahtir. İyiside kotusude.

    YanıtlaSil
  2. Sonucunu buraya yansıtır mısınız?

    YanıtlaSil