Deep Web 2. Seviye Nasıl Girilir



Merhaba Deep Web kullanıcıları. Sizlere bu başlığımız altında Deep Web seviyeleri içerisinde yer alan 2. seviyeye nasıl girileceği hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Deep Web bildiğiniz gibi İnternet'in karanlık yüzü olarak bilinen ve bu seviyelere ulaşmak için farklı yöntemler kullanılarak girildiğini daha önce ki yazılarımızda anlatmıştık. Şimdi sizlere bahsedeceğimiz, Deep Web 2. seviyeye giriş hakkında bilgiler vereceğiz.

Öncelikle Deep Web 2. Seviye ( Bergie Web ) de neler var olup olmadığı yönünde kısaca bir açıklama yaparak nasıl ulaşım yapmanız gerektiği yönünde bilgi paylaşımında bulunalım. Bu bölümü sizlere anlatırken, 2. seviyenin de yalnız İnternet olduğunu bilmeniz gerekmektedir. Deep Web'in 2. seviyesi arama motorları üzerinde arama yaptığınız zaman sonuçların kilitlenmiş olduğu sitelerden, FTP server sunucularından ve index almayan adult filmlerden oluştuğunu ifade edebiliriz. Peki bu bölümde yer alan adult sitelere nasıl ulaşım sağlanır? diye bir soru sorarsanız buna verilebilecek en güzel cevabında detaylı sorguların yapılması gerektiğini ifade edebiliriz. Bu seviyeye girmiş olan pek çok site, arama motorları tarafından oldukça son sayfalara atıldığını ifade edebiliriz. Normal aramalar yaparak ulaşabileceğiniz son Deep Web seviyesi olduğunu da burada belirterek diğer seviyelere ulaşmak için nasıl yol izleneceği konusunda sitemiz üzerinde Tor Browser konumuzu incelemeli ve bizi takip ederek tüm bilgilere hızlıca ulaşabileceğinizi ifade edebiliriz. 

Bir önceki konumuz olan Deep Web 1. Seviye konusunu incelemek için alt kısımdaki linke tıklayarak inceleme yapabilirsiniz.

Deep Web Seviyeleri;

Deep Web 2. Seviye Nasıl Girilir Deep Web 2. Seviye Nasıl Girilir Reviewed by Can GÜLDÜR on 2/09/2017 Rating: 5

2 yorum:

  1. Hocam şikeli iddaa kuponlarinizi neden paylasmiyorsunuz artik ?

    YanıtlaSil
  2. Hocam şu maile baksanız

    YanıtlaSil