Deep Web'ten Telefon Alma

Deep Web Telefon Alma


Özellikle Deep Web kullanıcılarının İnternet'in karanlık yüzüne olan ilgisini hepimiz biliyoruz. Günümüz teknolojisinde bildiğiniz gibi akıllı telefonların fiyatları oldukça yüksek olmasından dolayı, Deep Web üzerinde satılığa çıkartılmış olan 2. el veya çalıntı telefonların çok daha popüler olmasını sağladı. Blogumuza bununla ilgili pek çok benzer sorular ile karşı karşıya kalırken, en çok soruların başında da " Telefonu alsam, satıcı ürünü gönderir mi? Gümrük te sıkıntı yaşama durumum nedir gibi " tırnak içerisinde yer alan sorular karşımıza çıkmaktadır. 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının konuyla ilgili tavrı oldukça net ve açıktır. Yurt dışından alınan telefonların gümrükten geçilmesine müsaade edilmiyor. Şahsa ait olduğunu ispat etmeniz halinde gümrükten telefonların geçilmesine müsaade edildiğini de yazımızda belirtelim. 

Ayrıca Derinweb.Net olarak siz değerli kullanıcılarımıza kesinlikle böyle bir işe karışmamanızı ve sıkıntı yaşamamak adına önleminizi bu tarz işlemlerden uzak durarak almanızı öneriyoruz.
Deep Web'ten Telefon Alma Deep Web'ten Telefon Alma Reviewed by Can GÜLDÜR on 2/05/2017 Rating: 5

1 yorum:

  1. Abi yemin ederim almayi dusunuyodum. İyiki yazdın bu kuponu. Abi senden bisey isteyecem. Ben ogrenciyimde saglam mac varmi oynayalim.

    YanıtlaSil