06 Şubat 2017 Şikeli Maçlar

06 Şubat 2017 - Banko Kuponlar

Merhabalar arkadaşlar. Deep Web kazandırmaya ve kullanıcılarına son günlerde binlerce Türk lirası kazandırmış VIP kuponlarıyla göz doldurmayı başarmış, yeni kazanç kapılarını aralamayı başarmıştır. Özellikle uzun süreli anlaşmalar yapmayı tercih eden ve ekip olarak ilerlemeyi seven alt yapımız sayesinde havuz kazanç sistemimizle başarı oranımızı %85'in üzerine çıkartmayı başarmış ve hedefimizin %90 üzerine çıkması adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

Bizler kahin değiliz. Bizler tüyo alan ekipler değiliz. Bizler iyi analizlerimiz sayesinde genel olarak başarıyı yakalamayı hedefleyen ve ekip üyelerimizle birlikte var olan havuz sistemimiz üzerinde kazanç seviyesini yükselten ve ekonomik olarak zamana yayılan sürecimizde siz değerli kullanıcılarımıza ekonomik özgürlüğe kavuşturan bir yapıyız.

Size sunmuş olduğumuz ücretli ve ücretsiz kuponlarımız analytics hesaplaması yapılarak sunuluyor, ufak çaplı kaybetme riskimize karşılık yüksek kazançlar getirerek başarı oranını yukarı çıkartmayı hedefleyen bir sistemiz.

Bugün sizlere 2 grup ücretsiz maç programı sunarak bol şanslar diliyoruz.

NOT: Ücretli olarak paylaşım yapılan kuponlar ile ücretsiz olarak sunulan kuponlar arasında farklılıklar olduğunu belirterek sizlere verdiğimiz ücretsiz kuponları sistem üzerinde oynamanızı tavsiye ediyoruz.

SÜRPRİZ KUPON


SİSTEM OLARAK DEĞERLENDİRİN


LİMİT ÜSTÜ BAKİYESİ OLANLAR İÇİN UFAK ÇAPLI KUPON


GETİRİSİ YÜKSEK SÜRPRİZ KUPON ( Tamamen Sürpriz Oynanmıştır. Tavsiye edilmez )



Tarafımızca oynanan ve tamamen şansa bağlı olarak Limit üstü bakiyesi olanlar için paylaşmış olduğumuz bu kupondur. Maçın gelme olasılığı %8.01'dir. Sizlere oynamanız için değil, şans ile olasılığın gelme ihtimalleri üzerinden paylaşım yapılmıştır.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Limitlere göre kupon ücretleri aşağıdaki gibidir.

Oran 30-50 arasında olan kupon bedeli: 50 TL
Oran 75-100 arasında olan kupon bedeli: 100 TL
Oran 130-150 arasında olan kupon bedeli: 150 TL
Oran 175-200 arasında olan kupon bedeli: 200 TL
Oran 250+ üstü olan kupon bedeli: 250 TL 

Siz değerli kullanıcılarımız için alt limitten üst limite kadar pek çok alternatif seçeneği sizlere sunarak her bütçeye uygun kupon bedelleri ile kazanç kapısını sizlere aralıyoruz.

Ödeme işlemi sırasında  " P89561939 " papara kullanıcı numarasına ödeme işlemini tamamlayarak, açıklama kısmına telefon numaranızı belirtmeniz halinde telefon numaranıza kupon kodları gönderim işlemi tamamlanacaktır.

EFT/HAVALE işlemi ile ödeme yapmak isteyen kullanıcılar, deepwebbahis@gmail.comadresi üzerinden iletişim kurabilirler.






06 Şubat 2017 Şikeli Maçlar 06 Şubat 2017 Şikeli Maçlar Reviewed by Can GÜLDÜR on 2/06/2017 Rating: 5

15 yorum:

  1. Hocam maç satın aldıkmı diyelim maçlar tutmadı top bu yuvarlak telafi maçları vercekmisin

    YanıtlaSil
  2. Bir defaya mahsus olarak yardımcı olacağım hocam. Muhtemelen ona bile gerek kalmayacaktır diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Ek olarak şunu ifade edeyim. Bugün oynanacak maçlardan 7+ fazlasıyla gözükmekte. Bugün oynanan maç sonuçlarına da dikkat edelim.

    YanıtlaSil
  4. Hocam sadece alt ust maclari icin nekadar odeme yapmamiz lazim size ?

    YanıtlaSil
  5. Hocam alt üst maçları için değil, belirtmiş olduğumuz sistemler çerçevesinde kupon bilgisi veriyoruz.

    YanıtlaSil
  6. can bey bütün sosyal medya hesaplarınıza baktım maddi durumunuz gayet iyi lükslük içinde yaşıyorsunuz. hala milletin 50 100 lirasında gözünüz. yazık değil mi millete

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ulan orospu çocuğu. Kupon tutunca can bey çok yaşa. Ulan pezevenk. Kupon yatınca lükslük içinde yaşıyorsun milletin 50 lirasında 100 lirasında mı gözün var diyorsun göt. 10 tane kuponda yarı yarıya bile tutsa yatırdığın para 500 lirayken, kazandığın para 20 - 30 bin lira oluyor. Neyin peşindesin sen piç kurusu.

      Sil
    2. ULAN BEN BU ADAMİN MACLARİNİ OYNUYORUM. BU ADAM KADAR DELİKANLİ BULAMAZSİN GOT. CİDDEN BENDE YORUMLARA BAKİYORUM KUPON TUTUNCA KOLESİ OLUYOSUNUZ ADAMA TAPİYOSUNUZ TUTMAYİNCA BOLE GOTLUK YAPİYOSUNUZ. ADAM İKİ SAATTEN FAZLA KESİN ANALİZ YAPİYO KUPON HAZİRLİYO. TUTMAYİNCA SENİN GİBİ GOTLEKLER LUKSUN İCİNDE YATİYOSUN. AMK COCU ADAM O PARALİ KUPONLARİ YAPARKEN KAC SAAT HARCİYO. ADAM O KUPONLARİ YAPİYOSA SENDE KAZANDİGİN BİN LİRADAN MİNİMUM BİN LİRADAN ESSEK GİBİ 100 200 HER NEKADARSA VERECEKSİN

      Sil
  7. merhabalar can bey maile bakarmısınız

    YanıtlaSil
  8. Başkan mail bakarmısın

    YanıtlaSil
  9. Abi yeni kupon nezaman gelir ?

    YanıtlaSil
  10. ABİ BEN ÖĞRENCİYİM BENİM PARAYA İHTİYACİM VAR. SEN BANA KUPONU VERSEN BEN OYNADİKTAN SONRA GELEN PARADAN HER NEKADARSA BORCUMU SANA VERSEM OLURMU PARAYA İHTİYACİM VARDA

    YanıtlaSil
  11. maile bakarmısınız

    YanıtlaSil
  12. şikeli maç gerçekten var arkadaşlar özellikle son yıllarda şike olayı çok arttı

    YanıtlaSil