I Doser Nedir? Nasıl Kullanılır? Zararları Nelerdir?

I DOSER NEDİR? ZARARLARI NELERDİR?


Merhaba Deep Web ailesi. Bugün merakla araştırması yapılan ve pek çok kişinin merak etmiş olduğu Doser ile ilgili hem arşiv paylaşımı yapacağım. Hem de kullanımı ve bilgileri ile derin bir makale ile sizlerle bu konuyu elimden geldiğince özetlemeye çalışacağım.

İsterseniz Önce Doser ile ilgili sıkça sorulmuş olan soruların kısaca cevaplarını açıklayarak sırasıyla işlemleri yerine getirelim.

I DOSER NEDİR?


  • Beyne belirli düzey aralığında frekans yollayan ses dosyalarına kısaca Idoser denmektedir.
Örnek: Klasik bir müziğin yaratıcılığını geliştirmiş olduğunu söylenmektedir. Bu inanca bağlı olarak yıllarca tartışılmış bir konu olarak insanları ikiye bölmeyi başarmıştır.

  • Bilimsel olarak bilinen bir gerçek var ki, bazı ses dalgaları insan beynini oldukça derinden etkiler. I doser'de beynimizi etkileyen bu ses dalgalarından yola çıkan ve bu amaçla hazırlanan bir müzik sistemi diyebiliriz.
  • I Doser insanların beyin dalgılarını etkilemekte, çeşitli hisler yaşamamıza olanak sağlamaktadır.
  • I Doser, çeşitli dozlar halinde bulunan parçacıklardan oluşmaktadır. İddia edilen bilgilere göre örnek verecek olduğumuz zaman, Sleeping angel dozunda yer alan bu parçayı dinlediğiniz zaman, uyuyamayan insanların uykusunu getirmeye yarayan bir özelliği bulunduğu keşfedilmiştir. Sizde deneme yapmak istiyorsanız sizlere paylaşımını gerçekleştireceğim alt kısımda yer alan I Doser örnekleri başlığı altından dinleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • I Doser ses dalgalarının etkisine ve dozun gücüne göre değişim sağlamakta olup oldukça çok çeşit dozların yer aldığını belirtmek istiyoruz.
I DOSER ZARARLARI VAR MIDIR?

I Doser, dinlemenin herhangi bir zararının olmadığı, hiç bir dozun, yan etkisi bulunmadığını sizlere ifade ederken, Epilepsi hastalarının bu dozları dinlememesi gerektiğinin altını çizerek sizlere ifade etmek istiyoruz.

I DOSER NASIL KULLANILIR?

MP3 cihazları aracılığı veya MP3 destekleyen cihazların yanı sıra bilgisayarlarınızdan dinleyebilirsiniz. Dinlerken, mutlaka kaliteli bir kulaklığa yada ses sistemine sahip olmanız gerekmektedir. Sonrasında ise ister gözlerinizi kapatın, isterseniz bir bez parçasıyla kapatın. Bu işlemi yaparken çünkü gözlerinin kapalı olması önerilmektedir. Sonrasında da tüm konsantrasyonunuzu müziğe vererek dozun bitmesine kadar dinlemeniz önerilmektedir. Bir dozun bitmesiyle dozu tekrar dinlemek isterseniz şayet, öncelikle reset dozunu dinlemeniz ve sonrasında da diğer doza geçiş yapmanız öneriliyor.

I DOSER ETKİSİ NE KADAR SÜRER

I doser'in etkisi dozun kalitesi ve gücüne göre değişim sağlamaktadır. Dozların ilk kullanımı sırasında etkisi tam olarak anlaşılmayabilir fakat ikinci yada üçüncü deneme sırasında beyin bu duruma alışarak etkisini gösterir. 

Yeni kişiler için hafif dozları sizlere basit bir şekilde tanıtmak istiyorum. Şimdi bahsini edeceğimiz bu paketimiz içerisinde 3 adet dozumuz bulunmaktadır.

Bunlar;


  1. I Doser 5HTP
  2. I Doser Alpha
  3. I Doser Quick Happy'dir
I Doser 5HTP: Stresin kesin formülü bu diyebilirim. Sabahları uyandığınız zaman bu dozu dinlemeniz tavsiye edilir.

I Doser Alpha: Dış dünya üzerinde yer alan tehlikeler yerine, içe dönüşük, gevşemeyi ve rahatlatmayı öğretir. Kendini sürekli olarak yenileme hissi yaratır.

I Doser Quick Happy: Ortalama 5 dakika kadar süren mutlu etmeye yarayan hafif bir dozdur.

Şimdi de sizlere oldukça önemli bir doz olan reset dozları hakkında bilgi vermeye çalışacağım.

I Doser Reset: Dozlar bildiğiniz gibi arka arkaya dinlenmesiyle herhangi bir işe yaraamamaktadır. Dinlemiş olduğunuz dozdan sonra farklı bir doz dinlemek için reset dozunu dinlemeli ve sonradan farklı bir doz dinlemenizi sizlere tavsiye ediyoruz.

Şimdi sırada Uyuşturucu dozlarımız yer almaktadır. Uyuşturucu dozları kendi arasında 8 dozdan oluşmaktadır.

Bu dozlar sırasıyla;


  • I Doser Alkol
  • I Doser Ecstacy
  • I Doser Heroin
  • I Doser Kokain
  • I Doser Marijuana
  • I Doser Nitrous
  • I Doser Peyote
  • I Doser Tranquil

Şimdi de sırasıyla bu dozların ne anlama geldiğini sizlere kısaca bahsedelim.

I Doser Alkol: Bu doz sayesinde alkol almış gibi olacak ve sizlere sarhoşluk hissi verecektir.
I Doser Ecstacy: Ağır bir doz olup extacy içmiş gibi kendinizi sarhoş hissettiren, etkisi oldukça uzun süren bir dozdur. Bunun geçmesini istiyorsanız reset dozunu dinleyiniz.
I Doser Heroin: Çok güzel bir uyuşturucu olup arada sırada deneyerek farklı bir hissiyat veren bir dozdur. Etkisi oldukça uzun olup geçmesi için reset dozu dinlenmelidir.
I Doser Kokain: Adı üzerinde erotin etkisi veren oldukça ağır bir doz ve geçmesi için reset dozu kullanılmalıdır.
I Doser Marijuana: Çok ağır olmamış olsa da etkisini kısa zamanda göstermektedir.
I Doser Nitrous: 10 dakika gibi oldukça ağır bir uyuşturucu dozudur.
I Doser Peyote: Daha önce denemediğim için pek yorum yapamayacağım. Deneyenler olmuşsa yorum olarak bizlere dönüş yapabilirler.
I Doser Tranquil: Etkisi oldukça kısa süren bir ağır uyuşturucu dozudur.

Şimdi ise sizlerle özel paketimizi paylaşarak bu pakette aradığınızı rahatça bulabileceksiniz. Çünkü bu pakette yok yok.

I Doser Adrenaline: Adından da anlaşılacağı üzere enerji veren bir dozdur.
I Doser Anesthesia: Kısa süreli çılgın bir deneyim dozu diyebilirim. Genellikle yatak üzerinde denemenizi tavsiye ederim. 
I Doser Antisad: Üzgün anlarınızda dinlemeniz tavsiye edilir. Üzgünlüğünüzü siler atar ve mutsuz görünümünüzü yok eder.
I Doser Beta: Sizleri adından da anlaşılacağı üzere Beta seviyesine sokar ve odaklılık hissiyatınızın arttığı gibi size canlılık ve konsantrasyonunuzun güçlenmesini sağlar.
I Doser Cliff Hanger: Uçurum kenarındaymışsınız gibi bir hissiyat yaratır.
I Doser Delta: Travmaları yok edici olarak bilinen bu doz sizleri dinlendirerek dinç kalmanıza yardımcı olur.
I Doser French Roast: Uyanık kalmak istiyorsanız kesinlikle bir kaç saatlik size ilaç gibi gelecek bir dozdur.
I Doser Gates of Hades: Ağlamak, Diş Gıcırtıcısı gibi sinir bozucu, Ölüm hissi yaşamak, İşkence yaşamak gibi hissiyatlar veren korkunç bir dozdur.
I Doser Hand of God: Bu dozun belli başlı etkilerine şahit olduk. Bu doz duyu algılarını kaybetme, korku ve öfke yaymaktadır.
I Doser Helium: Bu doz yüksek başınçlı bir şekilde endişe yaşamanızı sağlamaktadır.
I Doser Mornig Glory: Etkisi duygusal ve duyusal diyebiliriz. Duygularınız hızlıca değişmesini sağlayan örnek verecek olursak çoşku sırasındayken ani bir şekilde korkuya dönüşmesini sağlayabilir.
I Doser Orgazm: Adından da anlaşılacağı gibi sizlere yoğun zevk yaşatacak ve kasların kasılmasıyla birlikte titreme yaşamanızı sağlayacak. Bu zamana kadar yaşamadığınız zevki tatmış olacaksınız.
I Doser Sleeping Angel: Dış taraftaki gürültüleri ört pas eden ve size adeta uyku meleği içerisinde mutlu ve mükemmel bir şekilde uyumanızı sağlamaktadır.
I Doser Thornapple: Kendinizi boşlukta hissetmenizi yarayan ve genel olarak Şizofreni hastalarında kullanılan bir yöntemdir.
I Doser ZeroGravity: Kendinizi uzay gemisinde hissetmenizi sağlayan ve yer çekiminin etkilerini sizlere taklit eden bir dozdur. 

Sizlere bahsini etmiş olduğum tüm bu dozlara alt kısımda vermiş olduğum yandex disk linki üzerinden indirebilirsiniz.

İNDİRME LİNKİ: https://yadi.sk/d/WTaPtMXBna3Rj
I Doser Nedir? Nasıl Kullanılır? Zararları Nelerdir? I Doser Nedir? Nasıl Kullanılır? Zararları Nelerdir? Reviewed by Can GÜLDÜR on 2/08/2017 Rating: 5

3 yorum:

  1. Hocam siz hangisini oneriyorsunuz bana?
    Bu arada hocam şikeli maclarinizi bekliyoruz

    YanıtlaSil
  2. İlyas Boz: Hepsini detaylı bir şekilde açıkladım. Keyfinize bağlı birini tercih edebilirsiniz.

    YanıtlaSil