12 Şubat Şikeli Maçlar




Merhaba arkadaşlar, kısa süreli sağlık problemlerimden dolayı tekrardan aranıza katılmış bulunmaktayım. Bu süre zarfında sizlerle pek fazla görüşme imkanımız olmadı. Özellikle mail atıp, maile cevap verme gibi durumum söz konusu olmadığı için mail için geri dönüş bekleyen arkadaşlardan ve ılımlı yaklaşanlardan teşekkür ettiğim gibi, olumsuz ağza alınmayacak sözler sarf eden kişilerden de gerekli tepkiyi alacağını ifade etmek istiyorum.

Öncelikle bilmenizi isterim ki, paylaşmış olduğum kuponların %80'lik kazanma ihtimali olduğunu pek çok arkadaşımız daha önceden bu duruma tanık oldukları gibi, maalesef ne yazık ki yatan kuponlar dolayısı ile ve benzeri unsurlar içeren arkadaşlarımızın seviyesine düşmek istemediğimizden yanıt vermek istemediğimi buradan ifade etmek istiyorum.

Gelelim bugünün şanslı maçları neler sizlerle paylaşalım.



403- KG Var Oran: 1.70



Maç: VALLADOLİD - TENERİFE : Kendi sahasında başarılı sonuçlar alan Valladolid bugünde baskılı oyunuyla ortaya farklı sonuçlar çıkartacağına inanıyoruz. Analizlerimiz bizlere karşılıklı gol olabileceği yönünde sonuç verirken, Maç sonucuna direk etki edecek takımın ise Valladolid olduğunu ifade etmekte. Yine de garanti bir kupon kodu almak istiyorsanız karşılıklı gol en güzeli diyebilirim.


381 - KG Var Oran: 1.70


Maç: CORDOBA - HUESCA : Ligin son 5 haftasında galibiyete hasret kalan Cordoba gol yolunda istediklerini almış olsa dahi, defansında vermiş olduğu açıklar sebebiyle oldukça sıkıntı yaşıyor. Hem atıyor hem de bol gol yiyebilen bir takım ünvanını elde etmiş durumda. Bu yüzden karşılıklı gol bu maç için ideal.



426 - ÜST Oran: 1.65

Maç: WAASLAN BEVEREN - STANDARD LIEGE : Son üç haftada 5 puan alan Beveren, rakibi Liege karşısında galibiyet arıyor. Standard Liege ise son 7 haftada galibiyete hasret olan bir takım olmasıyla birlikte Beveren'in eksikliklerinden faydalanarak maça skor olarak katkı yapacağını düşünüyoruz. Bu yüzden en iyi sonuç Üst olarak karşımıza çıkıyor.


414 - MS2 Oran: 1.55


Maç: LOKOREN - CLUB BRUGGE : Avrupa Ligi play-off grubuna endekslenmiş olan Lokoren, karşısında Brugge ağırlıyor. Ligde liderlik koltuğunda oturan Brugge, Lokoren karşısında favori. Özellikle son haftalarda almış olduğu galibiyet serisinden ötürü, bu maç için yeni bir seri daha ekleyerek yoluna devam etmek isteyecektir. Bu yüzden bu maç için en ideal sonuç MS2 olarak gözümüze çarpıyor.



Vermiş olduğum bu dört banko maçlarla bol kazançlar dileriz.


UFAK OYNAYIP YATIRIM YAPIP BOL YATIRARAK EKONOMİK ÖZGÜRLÜK KAZANMAK İSTEYENLER ALT TARAFTAKİ KUPONLARI OYNAYABİLİRLER







KAZANAN ARKADAŞLARIMIZDAN ALİ'NİN KUPONU




Bugün ücretli olarak satışa sunduğumuz kuponumuz alt taraftaki gibidir. Kuponumuz 14 arkadaşımızla paylaşılmış ve bol kazançlar diliyoruz. Maçların bitmesiyle birlikte kuponun son hali güncellenecektir.


12 Şubat Şikeli Maçlar 12 Şubat Şikeli Maçlar Reviewed by Can GÜLDÜR on 2/12/2017 Rating: 5

5 yorum:

  1. Hocam size güveniyorum. Hepsini tek kuponda birleştirip, sistem 7-8-9-10-11-12 oynayıp misli vuracağım. Tşkler :))

    YanıtlaSil
  2. Hocam hayırlı olsun. :) ne kadar kazandınız

    YanıtlaSil
  3. Şu an baktığımda 9 maç geldi gözüküyor. 7-8-9 ne kadar ediyor :) x.xxx TL var mıdır?

    YanıtlaSil
  4. Hocam benim kuponu paylaşmamışsın :) Hakkını verdin teşekkürler. Hesabınıza 500 TL gönderim yaptım.

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun hocam. Bende diyordum yanlışlık mı yaptı diye. Teşekkürler. Bol kazançlar

    YanıtlaSil