Tüm Deep Web Seviyeleri


Merhaba değerli Deep Web sakinleri. Sitemizin ilk konusunda sizlere hem hoş geldiniz anlamında, hem de Deep Web'in Seviyeleri ile ilgili ilk konumuzda bilgiler vermeye başlayacağız. 

Öncelikle Deep Web Seviyelerini sizlere aktarmadan önce çok kısa bir tanım yaparsak, Deep Web İnternet'in var olan görünmeyen ve karanlık kısmı diyebiliriz. Sonraki konumuzda Deep Web'i daha yakından tanımak adına Deep Web Nedir? Şeklinde derin bilgi alabilmeniz adına makalemizi ekleyerek sizleri bilgilendirmeye çalışacağız.

Öncelikle Deep Web Seviyeleri toplamda 8 seviyeden ulaşmaktadır.

Bu Seviyeler Nelerdir, gelin birlikte inceleyelim.

Seviye 0 " Common Web "
Seviye 1 " Surface Web "
Seviye 2 " Bergie Web "

Yukarıda belirtmiş olduğum bu 3 seviyeye ulaşmak için herhangi bir proxy adresi gerekmeden rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilmeniz mümkündür. Diğer seviyelere bağlanabilmeniz için muhakkak proxy kullanmanız şarttır, aksi takdirde Deep Web'e girmeniz pek mümkün değildir.

Seviye 3 " Deep Web "

Seviye 3 Kendi arasında ikiye ayrılmaktadır.

  1. Proxy Seviyesi
  2. Tor Seviyesi
Seviye 1'den sonra da Tor Kullanımı gerekli olduğunu belirtelim. Bundan sonraki adımlar için tor browser aracını kullanarak sisteme giriş yapabilmenizin mümkün olduğunu sizlere buradan ifade etmek istiyorum.

Seviye 4 " Charter Web "

Seviye 4'de, Seviye 3 gibi kendi arasında ikiye ayrılmaktadır.

  1. Tor Seviyesi
  2. Özel Erişim Seviyesi
Seviye 4 ve 1. maddesinde yer alan Tor Seviyesi artık kapalı erişim gerektiğinin sinyalini verir. Bu nedenle artık Özel erişim seviyelerine ihtiyaç vardır.

Özel Erişim Seviyesi ile bağlantı kurulmasıyla birlikte artık diğer bir seviyeye ulaşmak için belli başlı şartlar aranmaktadır. Bundan sonraki seviyelere ulaşım sağlayabilmek için Kuantum teknolojisi ile çalışan cihazlar ve İnternetin olması gerektiğini sizlere bu yazımızda belirtelim.

Seviye 5 " Marianas Web "
Seviye 6 " Teklikeli Erişim " -> Seviye altı en tehlikeli seviye olarak adlandırılmaktadır. Hakkında hiçbir bilginin bulunmaması, sınırlarının belirsiz olması, sonunun var olmamasıyla bilinir.
Seviye 7 " The Vog / Virus Soup " 
Seviye 8 " The Primarch System " 

Evet arkadaşlar bu başlığımızda sizlere Deep Web Seviyeleri ile ilgili kaç seviyeden oluştuğu ve seviyenin başlıkları hakkında bilgiler vermeye çalıştık. İlerleyen günlerde tüm seviyeleri tek tek konu alarak daha detaylı açıklamalarda bulunacağımız için seviyeler hakkında tam olarak bilgiler vermemeye çalıştık. Zira konularımızı takip ederseniz, Deep Web hakkında her şeyi kısa zaman içerisinde öğrenebilir, merak ettiklerinizi bizlere ifade edebilir ve sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.



Tüm Deep Web Seviyeleri Tüm Deep Web Seviyeleri Reviewed by Can GÜLDÜR on 2/16/2017 Rating: 5

Hiç yorum yok: