22 Mayıs 2017 Şikeli Maçlar




Merhaba arkadaşlar. Deep Web blogumuz her geçen gün kullanıcılarımıza kazandırmaya devam ediyor. Geride bırakmış olduğumuz Nisan ayında 400.000 TL'lik muhteşem bir kazanç tablosuyla kullanıcılarımıza kazandırmaya devam ettik.

Mayıs ayının ortasına geldiğimiz bu dönemlerde 390.000 TL lik kazanç tablosuyla her geçen gün yükselen ivmemiz ve istatistik hesaplarımız sayesinde siz değerli kullanıcılarımıza kazandırmaya devam ediyor, devam edeceğini de bilmenizi istiyoruz.

Sizlerde bizim kazanç sistemimize kayıt olmak istiyor ve sürekli yatan kuponlardan dolayı sıkıldıysanız kesinlikle doğru yerde olduğunuzu bilmenizi istiyoruz.

Yapmanız Gerekenler;

  • Mail Adresimize ( deepwebbahis@gmail.com ) kupon almak istediğinizi belirtmeli,
  • Telefon numaranızı yazmalı,
  • İsim Soyisim belirtmeniz yeterli olacaktır.
NOT: Daha önce ücretsiz olarak dağıtmış olduğumuz kuponlar sayesinde pek çok arkadaşımıza kazanç kapısı sağladık ve VİP üyelik sistemimize davet göndererek, VIP üyelik avantajlarından yararlanmasını sağladık. 

Ücretlendirme Tablosu

1 Haftalık VIP Üyelik: 250 TL
2 Haftalık VIP Üyelik: 450 TL
3 Haftalık VIP Üyelik: 650 TL
4 Haftalık VIP Üyelik: 800 TL

Tek kupon almak isteyen kullanıcılarımız için kupon bedelimiz 200 TL'dir. Bizler piyasada bulunan diğer kupon paylaşan arkadaşlar gibi sağdan soldan almış olduğumuz tüyolar gereği işlem yapmıyor, tamamen analizlerimizi ortaya koyarak işlem sağlıyoruz.


22 Mayıs 2017 Şikeli Maçlar 22 Mayıs 2017 Şikeli Maçlar Reviewed by Can GÜLDÜR on 5/21/2017 Rating: 5

1 yorum: